Friday, July 17, 2009

Veni, Vidi, Varicela :)

Iunie, 2009....primul concediu adevarat de familie extinsa, cu plod de ~2 ani in dotare. Am plecat la mare de ziua mea, ca sa aiba sotul motiv sa nu-mi mai cumpere cadou :) Sincera sa fiu am avut cele mai mari emotii de la nasterea Marei pana in prezent pt ca nu stiam cum va reactiona mica printesa la "apa maie". Anul trecut am vizitat litoralul romanesc insa pentru numai 3 zile, insa sunt sigura ca, oricat de desteapta si frumoasa ar fi, blonda mea cea ondulata nu-si mai aduce aminte nimic.
Asadar am plecat cu catel si cu purcel ( a se intelege 6 adulti si 6 copii) la Eforie. Vremea a fost minunata, sotul un delicat, un scump si tata/sot perfect, prietenii niste minunati ( PS: pot declara cu mana pe inima ca a fost cel mai reusit concediu din viata mea tocmai pentru ca l-am petrecut alaturi de ei), iar copiii niste ingerasi de pus in rama. Am facut plaja, am facut baie, am gatit ( si culmea asta chiar m-a relaxat, spre deosebire de acasa :) ), am stat la barfa pana in miez de noapte....si am avut si un bonus: varicela Marei. Verdictul medicului a fost dat spre sfarsitul vacantei, asa ca boala nu ne-a intunecat concediul. Oricum Mara, fata darnica, a dat "bubitze" la toti doritorii din vila. Insa oferta a fost mai mult decat ok: "dau forma usoara de varicela la toti doritorii. rog seriozitate". Si s-a tinut de cuvant. :)
Eu am stat cu frica in san ca poate ma molipsesc de la ea....insa se pare ca am un organism de fier, din moment ce nu am facut boala nici acum, nici in copilarie. Thx, GOD! I owe you!

So....abia astept urmatorul concediu....in aceeasi formula, poate chiar mai extinsa. Poate de acolo nu ne intoarcem cu nimic contagios, decat cu dorul de mare si vacanta. :)

3 comments:

alina said...

Totul e bine cand se termina cu bine! :)

Unknown said...

bine ca a facut o forma usoara! oricum a luat-o inainte sa plecati, ca perioada de incubatie e de 2 saptamani...

mai bine acum sa stii... eu am facut-o la 18 ani si a fost chin mare!

Andra said...

Alina: exact! oricum pt ambele parti s-a terminat cu bine!

Bogdana: cu siguranta ca a luat-o de dinainte, numai ca nu stim d unde. nu am descoperit sursa, iar la gradi nimeni nu s-a plans. :))si oricum mai bine decat acum decat sa stea cu grija cand va fi gravida.