Friday, July 17, 2009

Happy Birthday, Mara!

Deci, a fost 13 iulie...cu noroc pentru noi toti 3....a mai trecut 1 an din viata noastra comuna si l-am sarbatorit cum se cuvine, printre copii la gradi. Nu a inteles de ce ii "trantim" o prajitura uriasa in fata si o punem sa sufle in lumanare ( desi mereu ii spunem sa nu se joace cu focul ca e "ufff"), de ce o grupa intreaga ii canta in toate limbile posibile "La multi ani" si, mai presus de toate, ce cautam noi la gradi asa de devreme si ii intrerupem programul de joaca. Deci bulversarea a fost la cote maxime. Insa gestul nostru a fost rasplatit din plic cu o zi plina de tandreturi, de o iubire nemarginita cu care ne-a coplesit, de imbratisari si pupaturi. De vis, pt noi parintii...

Eu, ca mama ce ma aflu, am dat o lacrima in coltul ochiului ( fara sa deranjez colegii de birou) la ora 13,13 , ora cand am nascut-o. Am fost emotionata si mi-a fost un dor de ea asa cum nu mi-a mai fost niciodata. I-am simtit lipsa prin fiecare por si prin fiecare rasuflare si am realizat ca mamelor li se intampla asta si nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu ca sunt mama si ca mi-a dat posibilitatea sa traiesc aceste momente minunate.

Sa ne traiesti, sa fii fericita, sanatoasa si sa-ti dea Dumnezeu numai lucruri bune si sa-ti lumineze calea la fiecare pas!

Mami si tati te iubesc enorm, Mara!

3 comments:

Alina said...

Sa va traiasca, La multi ani! :)

Andra said...

Multumim mult! Si voua sa va traisca zanele....cu 3 zile de nastere tot o sa aveti de sarbatorit de acum inainte :)

THE MONIKA said...

Stiu ca e cu maaaaaaaare intarziere, dar LA MULTI ANI! sa va traiasa frumusetea blonda!
Monica Cismaru