Thursday, December 18, 2008

Am rezolvat problema traficului bucurestean....urmeaza criza :)

Azi. Dimineata. Bucuresti. Romania. Sos Stefan cel Mare.
Veneam agale ( ca altfel nu se poate la ce ingramadeala e) de pe Tunari, cu gandul s-o iau pe Stefan cel Mare catre Podul Grant. Zis si facut. Astept sa se inverzeasca semaforul, intru in intersectie, iar la mijlocul drumului ma opresc.....din cauza unui agent de circulatie ( organ, militian sau cum vreti sa-i mai spuneti). Sedea in mijlocul strazii si se uita indelung la trafic, dar in acelasi timp fiind absnt la tot ceea ce se intampla in jurul lui. Intr-un sfarsit ma observa, se da din calea mea ( unica sansa de acces la bada de mers pe care o doream), iar eu imi vad "visul" implinit si ajung direct pe banda 3. Punct ochit, punct lovit. Insa EL, agentu', dupa minute de cugetare, "a realizat" ca nu m-am incadrat foarte bine si ca deranjez pe cei din jur. Drept pt care, vine la geamul meu, isi baga fluierul in gura, fluiera si imi face semn sa avansez catre masina din fata mea. Eu, mirata, ma uit la el si nu inteleg UNDE, caci intre mine si masina din fata nu era o distanta de mai multe de 15-20 cm, practic un spatiu cam de grosimea unui top de coli A4. Dar EL decide ca se mai poate. Inaintez 3 cm, reduc distanta de la un top de coli la 1 coala A4, iar EL se declara multumit si pleaca la "treaba" lui. Muta de uimire, am inteles intr-un tarziu ( 10 m mai la vale cand am ramas intelepenita in trfaic timp de 15 minute in plina intersectie fara ca agentu' sa faca ceva) ca de fapt eu eram problema in traficul bucurestean de la acea ora, iar EL a fost cea care a remediat-o. DECI: stimati soferi, problemele din trafic sau rezolvat in aceasta dimineata la intersectia Setfan cel Mare cu Tunari. Avantai-va in trafic fara teama, acum se circula asa cum trebuie. Vivat la Policia Rutiera!

3 comments:

ALINA said...

Deci din cauza ta am stat eu atat pe Stefan cel Mare?!?!

Apropos, mie mi se pare ca merge mai repede daca intri pe Greceanu si apoi pe Polona. Azi cel putin a fost destul de lijer.

Andra said...

Da, din pacate eu am fost cauza.Dar acum s-a remediat. :))

La ora la care merg eu spre servici orice straduta este super aglomerata de la Piata Galati pana la Podul Grant. Am incercat diverse variante insa nu fac niciodata mai putin de o ora de acasa pana la birou. Asa ca m-am linistit si stau calma la coada, ca nu are rost sa-mi pierd si ultimul neuron tra,as in viata. :)

Am citit ca plecati in Dubai....sa va fie de bine mutarea si sa fie intr-un ceas bun! Daca doriti sa ne invitati in vacanta pe la voi, nu va refuzam. :)))

ALINA said...

Daaa, cum sa nu! Va asteptam cu drag!
Numai sa gasesc o casa. In acest moment nu ne permitem nici macar un apatament cu 2 camere intr-o zona linistita- adica unde nu auzi bormasini 24/24.